Adresse:

Virkevej 1
7755 Bedsted Thy​​

 Find os på Facebook

E-mail.: ove@ove-g.dk

Kontor: 97 94 58 22
Ove: 21 71 59 99
Pernelle: 28 73 59 99

Thomas: 60 39 51 59​​​

Isolering med papiruld

Ove G. Nielsen ApS er certificeret CBI Danmark isolatør og kan derfor tilbyde isoleringsarbejder med papiruld. 

Fordele ved papiruld: 

Fugtbetandingt: Celloluse Baseret Isolering (CBI) består af hule cellolusefibre og ikke af massive mineraluldsfibre. Derfor påvirker fugten ikke CBI/Isocell´s evne til at isolere. Mineraluld mister sin evne, når det bliver fugtigt, og kræver derfor en tæt dampspærre. CBI/Isocell´s materiale er organisk - det leder fugten væk og tillader huset at ånde. 

Høj brandmodstand: CBI/Isocell´s materiale brænder ikke. Tests foretaget af Dansk Brandteknisk Institut og tests i TV har vist, at Celloluse Baseret Isolering yder bedre brandmodstand end miniraluld. Desuden har CBI/ Isocell´s produkt den europæiske brandklassifikationen B-s2-d= (gl. klasse A) I praksis betyder det, at produktet kan sidestilles med klasse 2 beklædning i alle tilfælde. CBI / Isocell er behandlet med brandhæmmende salte (Borax) der bliver placeret både inden i og uden på fibrene, og derved opnås med mindst muligt mængde størst muligt effektivitet. Disse salte afgiver fugt ved ophedning. 

Ingen råd, mug og skadedyr: CBI/Isocell er tilsat borax, som er en kemisk forbindelse af bor, ilt, natrium (salt). Borvand kendes fra øjnskyllevæske og bruges også til at rense sår. 

Borax gør CBI/Isocell​ utilgængelig og hindrer angreb af råd og mug efter skimmelsvampe. 

De salte som borax indeholder, virker udtørrende, således at skadedyr og utøj ikke kan leve i materialet. 

Mængden af borax i produkter er overvåget af EU. De opstillede krav om indhold af borax fra EU er nøje overholdt. Produktet er CE mærket efter EU standarder. 

Da CBI/Isocell produktet ikke indeholder kalk som mineraluld, kan det ikke lade sig gøre, at der forekommer "den gule hussvamp". Det er af stor betydning, da denne svamp nok er byggeriets værste skimmelsvamp, og som kan ødelægge et helt hus og betyde at hele konstruktionen skal udskiftes. 

HVEM ER VI?

​Tømrermester Ove G. Nielsen

Virkevej 1

7755 Bedsted Thy

Find os på Google Map

CVR: 33768567

KONTAKT OS

Kontor: 97 94 58 22
Ove: 21 71 59 99
Pernelle: 28 73 59 99

Thomas: 60 39 51 59

E-mail.: ove@ove-g.dk

GARANTI

MEDLEM AF